fbpx

TVMO is een marketing- en reclamebureau uit Buggenhout dat opgericht is door Timo Van Gucht. De naam is een knipoog naar de voornaam van de stichter, maar vooral de afkorting van The Value Marketing Office. Niet zomaar een marketing agency dus. Onze visie en missie zijn gebaseerd op vier hoofdwaarden, belangrijke values die terugkeren in alles wat we doen. Die waarden zijn Creativiteit, InnovatieDuurzaamheid en Community, te herkennen aan hun specifieke kleuren. Lees meer over onze visie en waarden.

Dit project heeft niet als doel om zoveel mogelijk winst te maken of oneindig veel klanten binnen te halen. Hét doel, de “purpose” van deze onderneming, is waarde toevoegen aan de wereld en anderen inspireren hetzelfde te doen. Dat doen we door samen te werken met mensen en organisaties die geloven in deze gedachte. We proberen om samen met hen een meerwaarde te creëren, voor hun bedrijf, maar nog meer voor hun klanten en voor de samenleving. Bedrijven waar ook TVMO in gelooft dus. Ze kunnen een ‘added value’ zijn voor anderen door hun kernactiviteiten, maar ook door hun gedachtegoed en bedrijfsvisie of andere projecten die ze lanceren. Niet om mooie praatjes te verkopen voor hun klanten, maar omdat ze er echt in geloven.

Kort samengevat: wij helpen bedrijven relevanter te zijn, enerzijds voor hun klanten en anderzijds voor de wereld. Wij maken van organisaties inspirerende actoren. Daarom sluiten we met onze partners steeds een akkoord over het nastreven van deze waarden.

Spreekt deze aanpak je aan?