fbpx

Onze projectpartners

TVMO werkt niet voor klanten, maar met klanten. Goed communiceren doe je als partners. Daarom beschouwen we jou als partner in een project, en niet als klant. Wie weet er immers beter dan jij wie jouw klanten zijn? Wij begeleiden je in heel het verhaal en voeren concreet uit waar nodig, van de kleinste opdracht tot de grootste uitdaging. Kijk hier wat we voor enkele van onze believers konden betekenen. Check ook zeker onze blog voor leuke case studies waar je alvast enkele ideeën kan opdoen!

Gezel

Gezel is een middelgrote onderneming in volle overgang. Het bedrijf ging onlangs een partnerschap aan met ATS Groep, deel van de Groep Luminus. Daarbij hoort een volledige rebranding en nieuwe website. TVMO schreef de strategische aanpak uit en implementeert die. We verzorgen de communicatie van de projecten en focussen op employer branding. Van grafisch ontwerp over de bedrijfsvoorstelling tot het beheer van de website en bijhorende social media. Wij bouwen een omni-channel strategie voor Gezel. 

Bart Moens

In samenwerking met de interne marketingverantwoordelijke bouwen we mee aan de contentstrategie en het grafisch materiaal voor de communicatie van het bedrijf. Bart Moens is een lokaal verankerde partner die in volle ontwikkeling is.